ügyvédi honlapok
 
 
Amennyiben a jobb oldalon látható honlap terv elnyerte tetszését, azt a terv alatti rövid űrlap kitöltésével rendelheti meg.

Az online megrendelést követő 72 órán belül tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon. Ekkor választ kaphat a weboldal kiépítésével kapcsolatos kérdéseire, illetve szóban tájékoztatjuk a honlap publikálásának további lépéseiről.

Szerződéskötésre a szóbeli megbeszélés után kerül sor. Az Ön által megadott email vagy postai címre elküldjük a honlap elkészítésére vonatkozó vállalkozási szerződést. Ennek aláírt példányát postán (ill. akár előzetesen faxon) küldheti vissza, átvételekor azonnal megkezdjük az Ön ügyvédi honlapjának kivitelezését. Ezzel egyidőben a kiválasztott sablont az Ügyvédihonlap.hu kínálatából végleg töröljük, tehát más számára hasonló oldalt nem készítünk.
Postacímünk:
Jogászoknak Kft., 7623 Pécs, Rét utca 35.
Telefon: 72 / 534 410,
Fax: 1 / 700 2549.

Az Ön feladata csupán a munkatársunkkal egyeztetett menüpontok tartalmának megszerkesztése és megküldése (bármilyen szöveges formátumban az info@ugyvedihonlap.hu címre), valamint a domain regisztrációs lap visszaküldése.
E folyamat hozzávetőlegesen 3-4 napot vesz igénybe. A tartalmi elemek megküldése után szintén 3-4 nap alatt készítjük el a honlapot, tehát optimális esetben a megrendelés leadásától számított 1 héten belül birtokba veheti egyedi ügyvédi honlapját.

Díjak. Az egyszeri, teljesítéskor fizetendő díj tartalma: a kiválasztott sablon kizárólagos használata, a honlap technikai hátterének kiépítése, a megküldött szövegek és képek feldolgozása, domain név bejegyzés, az elkészült weboldal publikálása.
A negyedévente fizetendő fenntartási díj tartalma: 50 Mb tárhely, egy email cím, domain és webszerver fenntartás.
 

   
Hivatkozási szám: IUS-37
Ára: 115.000,- Ft + áfa helyett
92.000,- Ft + áfa
Havi díj: 1480,- Ft + áfa
   
    Kérjük minden mezőt töltsön ki.
Név / Iroda  
Telefon  
E-mail  
Város, irszám  
Cím  
   

ügyvédi honlap sablonok  |  referenciák  |  etikai szabályzat  |  kapcsolat  |  ügyvéd